Nya tider...

Om några veckor börjar jag jobba, på riktigt. Om några veckor börjar en ny period av mitt liv - livet som yrkesverksam. Ätstörningen har jag lämnat bakom mig och framöver kommer mitt fokus att ligga på att ta mig igenom mitt första år som heltidsarbetande förskollärare.
 
Det framförliggande året kommer vara fullt av utmaningar, av alla möjliga slag. Pedagogiska utmaningar och personliga utmaningar. Jag måste göra mitt bästa på jobbet, visa att jag är professionell och kompetent och att räkna med. Men jag måste också kunna koppla av jobbet när jag kommer hem, jag måste själv ansvara för att jag fyller på mig med den energi som jag behöver för att kunna jobba. 
 
Jag måste alltså nu, kanske mer än någonsin, göra mig medveten om vad som fyller mig med energi och vad som dränerar mig på energi. 
 
Jag tror att mössorna kommer bli en viktig energikälla det kommande året. Att få sätta sig ner en stund vid symaskinen och bara låta tankarna kretsa kring tyg, mönster och tråd - det kommer med andra ord förmodligen bli en hel del mössor sydda i höst. Därför har jag knåpat ihop en sida där jag tänkte försöka mig på att sälja mössor. Jag får redan sålt en del mössor i andra sammanhang, så det här blir mest en rolig grej - jag tror att det kan bli en rolig grej och en bra energikälla för mig i höst. :)
 
Om ni har lust får ni gärna kolla upp sidan (http://prickigmossor.blogg.se) och säga vad ni tycker om upplägget. 
 
Ha det gott så länge!
 

Kommentarer
Postat av: Bundle

Härligt att du lämnat ÄS bakom dig. Hoppas det går bra med nya jobbet.
Kram!

2012-11-08 @ 14:32:29
URL: http://enmammaskampmotbulimi.blogspot.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0