Nya tider...

Om några veckor börjar jag jobba, på riktigt. Om några veckor börjar en ny period av mitt liv - livet som yrkesverksam. Ätstörningen har jag lämnat bakom mig och framöver kommer mitt fokus att ligga på att ta mig igenom mitt första år som heltidsarbetande förskollärare.
 
Det framförliggande året kommer vara fullt av utmaningar, av alla möjliga slag. Pedagogiska utmaningar och personliga utmaningar. Jag måste göra mitt bästa på jobbet, visa att jag är professionell och kompetent och att räkna med. Men jag måste också kunna koppla av jobbet när jag kommer hem, jag måste själv ansvara för att jag fyller på mig med den energi som jag behöver för att kunna jobba. 
 
Jag måste alltså nu, kanske mer än någonsin, göra mig medveten om vad som fyller mig med energi och vad som dränerar mig på energi. 
 
Jag tror att mössorna kommer bli en viktig energikälla det kommande året. Att få sätta sig ner en stund vid symaskinen och bara låta tankarna kretsa kring tyg, mönster och tråd - det kommer med andra ord förmodligen bli en hel del mössor sydda i höst. Därför har jag knåpat ihop en sida där jag tänkte försöka mig på att sälja mössor. Jag får redan sålt en del mössor i andra sammanhang, så det här blir mest en rolig grej - jag tror att det kan bli en rolig grej och en bra energikälla för mig i höst. :)
 
Om ni har lust får ni gärna kolla upp sidan (http://prickigmossor.blogg.se) och säga vad ni tycker om upplägget. 
 
Ha det gott så länge!
 

Idag är produktiviteten på topp

Den senaste tiden har jag sytt väldigt mycket, och jag mår så himla bra av det. Det är så skönt att koppla av vid symaskinen en stund när tankarna blir för intensiva och svåra att hantera.
 
Just nu har jag ett lager mössor som jag skulle vilja bli av med, så jag tänker att jag gör ett försök med det här på bloggen. Fast det egentligen är lite fel säsong för just mössor. :) Skriv en kommentar här nedanför om du hittar något du vill köpa, så ordnar vi det.
 
Ljusblå mössa med blommor och fåglar (Ca. 50 cm omkrets) 100 kr inkl. frakt.
 
 
Rosa mössa med röda apor (Ca. 50 cm omkrets) 100 kr inkl. frakt.
 
 
Blå mössa med röda tåg (Ca. 50 cm omkrets) 100 kr inkl. frakt.
 
 
Brun mössa med taxar (Ca. 50 cm omkrets) 100 kr inkl. frakt.
 
 
Turkos mössa med djur (Ca. 55 cm omkrets) 100 kr inkl. frakt.
 
 
Mössa i landskapstyg (Ca. 55 cm omkrets) 100 kr inkl. frakt.
 
 
Rosa mössa med bruna apor (Ca. 35 cm omkrets) 100 kr inkl. frakt.
 
 
Hoppas att ni har det gott där ute i sommarsverige!

RSS 2.0