Julstämningen börjar visst infinna sig...

I kväll har jag varit en sväng hos min bror och hans familj. Ätit julmat, öppnat lite julklappar, lyssnat på Mamma Mu och gjort tulpangrisar av marsipan... :) Mysigt! Min brors äldsta son älskar Mamma Mu, så han blev överlycklig över boken och cd-skivan som han fick av mig i julklapp.



Jag har gjort eget julgodis också, i dag. Kokospraliner ska det bli, de är inte riktigt klara ännu så jag kan inte visa er slutresultatet - det får ni se i morgon. De ska nämligen stå svalt ett tag och sedan doppas i choklad. Det gör jag i morgon... Jag tror att de kommer bli jättegoda - och jag är så himla stolt över mig själv, för att jag gjorde dem! Det är grädde, smör, sirap och florsocker i - alla de ingredienserna låg på absolut förbjudet-hyllan för ett år sedan. I dag bara ställde jag mig och julbakade som ingenting! Coolt!



Fick en julgran av min bror i dag också - så nu har jag någonstans att lägga mina paket. I morgon ska jag åka till torget och köpa ljusslinga och kanske lite granpynt. Jag har aldrig haft julgran förut, så jag äger inget eget granpynt ännu. Får se om jag hittar något i morgon - det vore ju mysigt om granen blev fin till julaftons kväll.


Det har varit en intensiv dag idag och jag är trött som en tok, så nu ska jag gå och lägga mig...

GOD JUL till er! Och försök att inte stressa upp er för mycket inför julmaten. Man äter inte nödvändigtvis mer än vanligt bara för att man äter julmat - och om det skulle bli lite mer än vanligt så är det ingen katastrof. Kroppen klarar av det, det händer ingenting med vikten för att man äter mer än man brukar någon gång då och då... Det jämnar ut sig i längden - så brukar jag försöka tänka.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0