Glömde en sak...

Kom på att jag bara måste visa min nya smyckesram också! :) Jag fick den när vi hade marknaden för några veckor sedan och sedan dess har den stått i kyrkan och väntat på att jag ska ta hem den. I dag tog jag hem ramen och innan jag började med bloggen hängde jag upp mina smycken. Jag tycker att det blev ganska fint. Känns härligt att jag äntligen har fått ordning på mina smycken!



Nu ska jag verkligen gå och sova...

God natt! :)


Kommentarer
Postat av: kattis

Tack för svaren söta du:)

Ska kolla igenom din blogg lite mer och se vilka smycken du har. De lilla jag sett har jag gillat:)

Och almanackan ska jag kolla in. Kul ju!



Hoppas du sover gott! Ska jag oxå försöka med nu...

Kram

2010-12-04 @ 23:11:13
Postat av: kattis

Hej!

Har kollat lite nu i din blogg. Fasen vad du är duktig på att pyssla och vad du verkar stark som person! Jag vet för jag går igenom samma skit själv. Eller jag vet ju inte riktigt vad det är du går igenom...men av det jag läst är det mycket jag känner igen. Hur går det för dig nu? Får du hjälp eller fått hjälp? Ja du behöver ju inte svar men jag bara undrar eftersom jag själv är mitt uppe i skiten:( Hur gammal är du?



Ja och så har jag ju såklart kollat på dina smycken. Men tyckte det var svårt att se...det jag som sett som ser fint ut är det ju ugglehalsbanden och ja de andra halsbanden oxå. Och de tjocka armbanden jag såg du skulle sälja på marknaden?! Du skulle inte kunna lägga upp lite bilder på det du har?

2010-12-06 @ 14:25:58
Postat av: Bullen

Hej Kattis! :)



Jag blir så glad över att du gillar mina grejer! Nu har jag precis dragit igång en storstädning här hemma, men jag kan behöva en paus - så jag sätter mig gärna här vid datorn en stund och lägger upp bilder på saker som är till salu... :)



Ska bara äta färdigt min grymt sena lunch först...



Jag har fått hjälp, har gått på dagvård i Göteborg och är nästan frisk nu... I alla fall friskare än på länge. Jag faller tillbaka ibland och det finns vissa saker som jag fortfarande har svårt för. Men jag jobbar på det och gör framsteg och lär mig något varje gång jag hamnar i en jobbig situation.



Jag är 24, snart 25 år... Hur gammal är du?

2010-12-06 @ 14:56:04
URL: http://vaniljbullen.webblogg.se/
Postat av: Anonym

Hej:)



Tack, vad söt du är! Ja vila kan behövas ibland. Speciellt med en sån god sak:)



Jag är 27. Känner mig dock inte som det när jag ser på var jag är idag och vad jag gjort eller snarare INTE gjort...många år och äventyr har gått förlorad pga av den jäkla anorexin:( Men vad glad jag blir att du känner dig friskare än på länge! Huvudsaken är ju att du kommer upp ur svackorna och jobbar på det och gör framsteg.Du låter som en klok kvinna! Har du haft problem länge?



Jaha i Götet, där har jag ju bott! Flyttade där ifrån sommaren innan 2008 tror jag. Bodde väl där från och till i två-tre år. Gillar Götet! Min syster med familj bor där oxå nu. Kommer du från Götet? Vad jobbar du med föresten, när du inte pysslar:) ?

2010-12-06 @ 15:41:30

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0