Liten utvärdering av målsättningarna...

Jag satte ju upp mål för mig själv för två veckor sedan... Måste ärligt säga att jag har glömt bort dem ganska mycket, men jag ska ändå försöka mig på någon slags utvärdering av hur det har gått.

Målsättningar (att klara på egen hand)

- läsa annat än kurslitteratur
- diska direkt efter maten, och helt enkelt hålla lite ordning här hemma.
- göra kvällsmaten till en mysig stund för mig själv, med tända ljus och musik eller ljudbok.
- pyssla och vara kreativ oftare.
- försöka se världen med ett barns ögon, stanna upp och ta mig tid att förundras över de små sakerna.
- avsätta en liten stund varje dag för stillhet och bön.



Okej, jag har inte läst så mycket annat än kurslitteratur (har inte läst så mycket kurslitteratur heller), men jag har lyssnat på en del ljudböcker. Och det är ju bra och avkopplande... Har dock lite svårt att sluta lyssna när det är spännande - vilket ibland resulterar i att jag sitter uppe till klockan tre på natten. Hmm...

Att hålla ordning går sådär, det är inte jättestökigt, men inte heller jättestädat. Jag diskar fortfarande sällan direkt efter maten...

Det där med att göra kvällsmaten till en mysig stund funkar hyfsat för det mesta. Kan absolut bli bättre.

De senaste dagarna har jag faktiskt pysslat ganska mycket... Gjort örhängen och halsband och virkat handledsvärmare... :) Men att plocka undan efter mig har jag varit dålig på.

Att försöka se världen med ett barns ögon har varit svårt i alla fall den senaste veckan. Men jag märker att jag mår bra av det, när jag väl gör det.

Jag har varit alldeles för dålig på att avsätta tid för stillhet och bön... Tycker att det känns jobbigt att vara ärlig med alla tankar och känslor inför Gud, och då drar jag mig i stället undan.


Jag jobbar vidare! :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0